Saturday, August 11

Toate bine si intregi...


Inspiratie dupa o melodie pe care sigur nu o are nimeni in romania hihi. Mai ales ca e si superfaina...

Se zice ca lumea e dirijata de cifre si numere. Suntem categorisitzi dupa o anumita inaltime, greutate, diferite lungimi ale corpului. Apoi aceste cifre se transpun in categorii care devin apoi cuvinte care atarna mai greu sau mai usor asupra fiecarui om.

Intrebarea mea e: Cum masori sentimente?
De exemplu: Ii zici unei fete ca o cam placi si ca ai mai vrea sa te mai intalnesti cu ea. Se pare ca aici nu prea merge. Dar potentziometrul frazei asteia ar putea fi tonul vocii cu care o spui. Depinde de moment, de imprejurari,etc. Si totusi poate nu merge.

Cum masori o dragoste intre 2 oameni de sex opus...( ca sa fiu clar). In rasarituri de soare, in zile petrecute impreuna, in apusuri, in cesti de cafea, cuvinte vorbite, saruturi, imbratisari? Eu as zice amintiri. Cu cat mai multe cu atat pare mai frumoasa viata petrecuta impreuna. Sau o fi numarul de ganduri spre persoana cealalta?



...un pic mai devreme...

Altfel am aflat ca nu poti in acelasi timp sa misti mana si piciorul in sensuri inverse. Creierul nu face diferenta. Si atunci te intrebi asa: suntem idioti???? O fi, dar suntem toti la fel.

De asemenea poti sa stingi un casetofon cu un aruncator de flacari.

Veste buna! Azi nu a mai plouat cu crocodili Johnnie Walker. In schimb cica au venit furtuni violente prin crisana, banat,etc. VRAJEALA! Mai grrrrreu! Eu sunt la Oradea si nici strop de furtuna...Niste nori ici-colo. La mare un amic: "Bah ii vrajeala mare cu inundatiile astea de la TV. Io-s in Costinesti si s-or umplut un pic santurile."--->Se pare ca am ajuns in lumea exagerarilor in care chiar mass-media ar trebui sa ne zica adevarul gol-golutz sa ne vrajeasca cu exagerari in goana cu pletele in vant dupa oleaca de audientza. Un picutz mai mare decat capra vecinului.

A da! cel mai bestial festival ar fi daca ar veni Zdob si Zdub impreuna cu Goran Bregovici. As fi rupt in gura de fericire. Uai ce m-as bucura. Poate mai gasim cateva formatzii supetari impreuna. Lasati la comentarii va rog niste nume de formatzii de muzica de petrecere maaaah!

Aaa si mai vreau sa vad aurora boreala din norvegia ori finlanda! Sper sa prind si niste perseide astazi seara hihi.

Ce seeeeeeeeeeec! Uite un videoclip mai jos la baiatu:




Bicfalvi iz da maaaan! Haida Stelutza si mai departe!


2 comentarii:

Adrian said...

aia cu mana si picioru si cu aruncatorul de flacari e de pe discovery cu nenea ala de prezenta emisiunea cealalta. asa-i?
mie mai imi place tina turner and her bunsen burner. ii fain titlul si exploziile... prea mult ma uit la tv. gata. am incheiat. pace.

Marcel said...

Brrrrainiac ii emisiunea hihi. Pentru injineri ii foarte buna. Ne rascoleste orgoliul din noi. Asa m-as juca si io cu un aruncator din ala...

La noi nu ar prinde Tina Turner cred, dar despre her bunsen burner aia nu am auzit. Tre sa ne vorbim sa sharuiesti ceva ;)

Care explozii si titlu is faine? (i don't know what you're talking about?) Sa nu fiu inteles gresit: nu te consider un neinteles :))

Las ca-i bine sa ne uitam la teveu. Ca invatam sa nu bagam sapun in cuptoru cu microunde...

apropos: imi pica pielea