Tuesday, December 18

Amintiri recente


Cele mai frumoase amintiri sunt cele in care ai parte de un sir de evenimente inovante. Stiti voi ce zic eu ca ati patit-o si voi ce mai...Scrie-mi pe comentarii cea mai faina amintire a ta, sau cea mai recenta, sau cea mai ...hmm...uau, etc.

Maine or poimaine voi citi ce mi-ati scris (in cazul in care chiar sunt adevarate statisticile si am 6 vizitatori pe zi :)

Doar somn usor...

2 comentarii:

Adrian said...

6 vizitatori pe zi :))) si ai pretentii de comentarii. optimist mai esti, mon ami.
nu pot sa iti dau o singura amintire cea mai faina. sunt atatea... am din copilarie momente speciale, am de anul trecut de sarbatori niste trairi de neuitat, de acu-s vreo 2-3 ani de prin ny iar niste chestii speciale.
e greu ce pretinzi tu... cea mai faina amintire in contextul unei panoplii de amintiri. cum iti alegi preferatul dintre copii? cum poti sa fiimai mandru sau mai putin mandru de o realizare? nu stiu.
cea mai recenta amintire e banuiesc de acu-s 2 minute, sau de acum 5 ore de la lucru, sau o conversatie marcanta de ieri... nush, si nici nu ma simt stimulat sa povestesc :D.
oricum, imi place in ultimul timp sa vorbesc in dodii, sa ma fac cat mai putin inteles... ma-ntelegi? :))

Marcel said...

Cred ca astia cu statisticile lor ma vrajesc frumos si cu bun simt...

Hai sa fiu mai "specific" :) si sa imi spui care e cea mai plina de senzatii, adrenalina, agitatie, stres. Alege ce vrei tu...Dar nu-mi zice de prapastia de la Neuschwanstein hihi, pe podul acela de care te tineai de balustrada :))